Túrabolt - Sátor - túrabakancs - hátizsák

Ötödik hét - Túrabolt

Webshopunk jelenleg is működik és üzletünk is nyitva tart 11:00 - 18:00-ig az új címen: 1134 Budapest, Rózsafa u. 9.

TÚRAFELSZERELÉS TÚRARUHÁZAT TÚRABAKANCS / TÚRACIPŐ EGYÉB TÚRAFELSZERELÉS NYÁRI VÁSÁR TÚRABOLT OUTLET MÁSZÓCIPŐ KEMPING

Felhasználó menüje
Thomas


Kürt (Strekov)
Hozzászólások: 0
Reg.: 2011.03.16.


Adatlapja Adatlapja
Túrája Túrája
Saját oldal Saját oldal
Blogja Blogja
Képei Képei
Videói Videói
Ezeket a termékeket vásárolta meg Ezeket a termékeket vásárolta meg
Vélemények róla Vélemények róla
Klubtagságai Klubtagságai
Ismerősei Ismerősei
Naplója Naplója
Hozzászólásai Hozzászólásai

Tag info
Thomas


Kürt (Strekov)
Hozzászólások: 0
Reg.: 2011.03.16.


Adatlapja Adatlapja
Túrája Túrája
Saját oldal Saját oldal
Blogja Blogja
Képei Képei
Videói Videói
Ezeket a termékeket vásárolta meg Ezeket a termékeket vásárolta meg
Vélemények róla Vélemények róla
Klubtagságai Klubtagságai
Ismerősei Ismerősei
Naplója Naplója
Hozzászólásai Hozzászólásai

TúraboltKeresés


Keress a túrabolt termékei között.

Túrabolt Keresés
Részletes keresés a túraboltban

A 10 utolsó túrabolt keresés:

nordisk packsack, jack wolfskin noi bakancs, hi tec sátor, tasman, trafelszerels, 6801ő, hanwag bakancs c kategória, gerber bear grylls kés eladó pécs, kétszemélyes hálózsák ár, hanwag bakancs yukon

További túrabolt kereső szavak:

túrabakancs, bakancs, face, sátor, női, akció, the, túrabolt, lafuma, hanwag

Túrabolt címkékÚj túrabolt cikkek


Beszállócipő

Túrabot - Mire jó a túrabot?

Túrabakancs teszt - Zamberlan Vioz Plus GT RR

Mászócipő 1. - Kategóriák

Talpbetét - egészség és kényelem

Dehidratáció (kiszáradás)

Bridgedale túrazokni


Márkák


Túrabolt márkák

Túrabolt linkek


 
 
 
 
 
 

 KERÉKPÁRSZERVIZ

 

 

 

 


Ötödik hét

  31. nap; 2011. 06. 13. Hétfő

Milano – Piacenza

 

Mivel este azért már gyülekezni kezdtek a felhők, a sátor külső hélyazatát is felhúztam, és milyen jól tettem: hajnalban jött az égi áldás – először még csak laza eső formájában . Szerencsémre kora reggel fogtam magam és öszepakoltam, mert aztán egyre csak erősödött. Nagy nehezen sikerült találnom egy bevásárlóközpontot, ahol feltöltekeztem elemózsiával is. A fedett parkoló kiváló alkalmat adott a reggelire, illetve, hogy egy kicsit megszáradjanak a cuccaim. Mire elindultam, már az eső is alább hagyott, sőt, alig pár km után el is állt, és jött a hőség. Az útirány: Piacenza. De térképem még mindig nincs. A GPS meg felmondja a szolgálatot – egyszerűen nem hajlandó kommunikálni velem. A netbook meg lemerült, így nem tudom újratelepíteni sem (mivel hogy egyszer ezt már eljátszotta velem). Na mindegy, remélem jól ki lesz táblázva...

Az útirányt sikerül belőnöm, de sajnos a közbeeső városok neve ill. az út száma számomra rejtély. Iránytű szerint jól megyek. Útközben betérek egy „mekibe” hátha sikerül feltöltenem és rendbehoznom a kütyüjeimet, és talán még netezni is tudok. EGYIK SEM jön össze, mindamellett megeszek egy tálcányi legót (műanyag kaja). Meg kaptam egy ajándék kólás poharat – kösz, ilynem úgy sincs :) De legalább jó lesz ajándéknak. Na hát Olaszországnak sokat kell majd dolgoznia azon, hogy elkápráztasson, mert eddig elég rosszul áll...

Telefonos segítséget kérek: mekkora szerencse, hogy a CASON mellém állt, mert így meg tudtam kérdezni az otthoniaktól, hogy jó úton járok-e. Hiába, XXI. század – és én mégis tekerek :) Állítólag jó nyomon vagyok, így kicsit megnyugszom. Aztán amikor egy benzinkúton sikerül feltöltenem a laptopot, majd újratelepíteni a navigációt a telefonomban kezdtem megbocsájtani. Amikor meg már térképem is lett már nem zavart semmi (de az is lehet, hogy csak az az egy tábla csoki tette meg a hatását, amit nyugtató gyanánt „vittem be a szervezetembe”.

Késő délután értem be Piacenza városába, így alkalmam nyílt kicsit körbenézni a szálláskeresés előtt. Free wifit ugyan találtam, de ahhoz hogy használni tudd, előbb regisztrálnod kell, amihez egy olasz telefonszámra van szükséged- pedig már kezdtem megörülni. Egy nap pihenőnapot szeretnék itt tartani, mivel már mosnom is kellene, úgyhogy jó kis helyet kell találnom. Sajnos a közeli folyó rettentően koszos, mindenesetre a töltés mellett megfelelő alvási lehetőség mutatkozott. Este még beszéltem Árpiékkal, akik egy világkörüli nászútra indultak fekvőkerékpárjaikkal a hétvégén.

Számokban: 86,62 km – 5h12’  a nyeregben – 16,66 km/h átlag – 42,52 max

 

32-33. nap; 2011. 06. 14 – 15. Kedd - Szerda

 

Piacenza

Hát ez a szuper hely az éjjel olyan párás volt, hogy kora délelőttig várnom kellett még megszáradnak  cuccaim. Viszont a városban találtam free wifi-t, amit használni tudtam! Gyorsan írtam CS-en pár Piacenza-inak, majd visszamentem a töltésre főzőcskézni illetve sziesztázni. Remek helyet találtam – volt asztal, víz és meggy! Nagyon helyes, Olaszország kezdi összeszedni magát! S ekkor jön az sms, hogy szállásom is van. Ragyogó! Ez már nagyon jól jött! napok óta hobó módjára élek, és a tiszta ruhám is fogytán van. Este 7 után foglalhatom el a helyem, Marta, egy lengyel kislány fogad be. Lakátársa Sebastiano Chile-ből származik. Piacenza-ban tanulnak mindketten.

Milano és Piacenza közt csupán 80 km van, de teljesen más világ. És nem csak azért, mert Milano egy nagyváros. Olaszország csupán egy földrajzi fogalom, mivel minden egyes provincia (régió) más - teljesen más emberek, más házak vannak (a legélesebb határ talán Toscana és Lazio közt van – az előbbi az észak-olasz, utóbbi már római, és e kettő kifejezetten el is határolódik egymástól.

Bár Marta-éknál van internet, de -  részben azért, mert nagyon lassú, részben meg azért, mert közben rengeteget beszélgetünk – nagyon lassan haladok a blogolással. Viszont megengedik, hogy két éjszakát aludjak náluk. Cserébe sütöttem nekik palacsintát (ajánlom kipróválásra pesto-val és reszelt sajttal). Marta közben elmeséli mit érdemes megnéznem a környéken, ugyanis ő már nagyjából beutazta azt. Délelőtt, mikor ő az egyetemen volt, Sebastian-al elmentünk a piacra. Nem tudom mire készülhet a piroscsomagolásos kólás cég, de ingyen osztogatta a másfél literes teli palackokat. Sebastian szerez magának egyet, én meg Marta-nak (csak hogy legyen mit öntenie az ajándék-poharába, aminek egyébként nagyon megörült – mármint a pohárnak). Én nem szivesen iszom ezeket (kivétel a Kofola®). Piacenza egyébként egy nagyon nyugodt kis város, délre tekintve már látszanak Apenini csúcsai amelyek mint védőfal veszik körbe Toscana-t.

Szerda este holdfogyatkozáslesésre megyek Marta-val a töltésre. A holdat nem találjuk – nem tudjuk hogy most felhős-e az ég, vagy teljesen eltünt. Viszont annál talán sokkal csodálatosabb dologra leszünk figyelmesek: a szentjánosbogarak százai gyönyörű fényjátékot mutatnak be a töltés oldalán. Nem győzzük csodálni. Aztán egyszer csak megpillantjuk a holdat is – nagyon halvány vöröses félhold rajzolódik ki az égen. Viszont lassan éjfélt üt az óra, a fényképezőgépem lemerült, így a „fényírást” is kénytelenek vagyunk befejezni, hát hazatekertünk. Cca. 40 km-t gyűjtöttem össze a városban a két nap alatt.

Ismételten hajnalig próbálkoztam a blogolással, nem sok sikerrel. További szállást sem sikerült találni, így elméletileg a legközelebb már csak Rómában lesz tető a fejem felett...

 

34. nap; 2011. 06. 16. Csütörtök

 

Piacenza – Parma közelében

Akárhogy is iparkodok, csak délben sikerül útnak indulnom. A bőséges reggelinek köszönhetően (bundáskenyér) A mára tervezett uticél Parma, tehát egy kicsit dél-keletnek megyek. Viszonylag még laposon haladok, Parma után kezdődnek majd csak a hegyek.

Útközben, Fidenza előtt, találkozom egy amerikai sráccal (az út szélén épp barackot majszolt, s mivel fel volt pakolva, megálltam). Pár szót váltunk: Frankfurtba repült, ott megvásárolta a felszerelését, és útnak indult. Ő is ugyanúgy  három hónapot tekereg majd, csak ő jóval kevesebb km-t tesz majd meg. Olaszországban már nem mer vadkempingezni, itt inkább betér egy kempingbe. Az első komolyabb túrakerékpáros, akivel Olaszországban találkoztam - egyébként nagyon kerékpáros nemzet az olasz, mindenki (többnyire öregek) pöpec versenybringákon kerekezik. Nem is kérdeztem rá konkrétan, hogy megyünk-e együtt tovább, mert úgy láttam rajta nem igazán szeretné. Betértem Fidenza városába harapni valamit, ahol szintén egy ingyen kóla tulajdonosa lettem (kaphattam volna kettőt is, de az már túl nagy teher lett volna számomra – pedig erősködött a srác).  Aztán útközben, Parma előtt nem sokkal egy rossz kitérő alkalmával (valami miatt Piacenza táblát követtem egy kereszteződésben – de ez a kitérő csak annyi volt, hogy felmentem a hídra, ott mikor legurultam észbekaptam... no de nem is érdekes) szintén összefutottam az amerikaival. Együtt kezdtünk tekerni, de hamar lemaradt. Ekkor már tényleg láttam: nem akar közösködni.

Körbetekertem Parma-n, megebédeltem, aztán elkezdtem megfelelő szálláshelyet találni. Bár már egy ideje úton vagyok, de ez még mindig nem olyan egyszerű – ugyebár az ember mindig idegen tájakon jár, nem tudja, mi vár rá a következő km-eken, és ugye még mindig nagyon sűrűn lakott vidéken vagyok. Viszont a Baganza folyó a térképen nagyon vonzzónak tűnt. És nem csalódtam! Nagyon megörültem neki, amikor felleltem egy eldugott kis átjárót a folyóhoz (elnézést, patakhoz – viszont akkora medre van, hogy valószínűleg esőzésekkor, ill. tél után sokkal nagyobb szokott lenni – biztos elment kőért...). Lehűtőttem benne a kólámat, megfürödtem, gátat építettem(!), imádtam! Annyira fellelkesültem, s feltöltődtem, hogy még vacsoráznom sem kellett (vagy a bőséges reggeli lehetett az oka?).

Számokban: 88,54 km – 5h33’  a nyeregben – 15,91 km/h átlag – 40 max


35. nap; 2011. 06. 17. Péntek

 

Parma – La Spézia

Reggel 8-kor ébredek vidáman és kipihenve, bár tudom, hogy ma dombvidék vár rám. Szépen lassan, fokozatosan emelkedik, amikor is egyszer csak előbukkan egy hegy – na ezt azért remélem megkerüli! De nem éppen arrafelé kanyarog az út, amerre kellene – és bizony jócskán kanyarog. 40 km csak felfelé, s ahogy mászok egyre magasabbra, egyre hidegebb is van bizony. Hosszú és küzdelmes úton 1.041 m magasba mászok, ahol már az eső is elkezdett szitálni. Felöltöztem és megindultam lefelé. Ez az ajándék a felfelé való küzdelem után. Ajánlom mindenkinek azt az érzést, amikor 30 km/h-s sebességnél le akarja tenni a lábát, mert azt hiszi, minjárt eldől (merthogy olyan lassúnak érzi, a hosszú perceken át történő 50-60 km/h-s száguldást...

Miután megebédeltem, nézegettem a térképet, és eldöntöttem: ma úszni fogok a tengerben! Nem pihengettem hát, hanem tovább indultam. Bár egy fő útvonalra tértem rá, a forgalom nem volt vészes. Úgy godoltam, hogy a tengerig már csak gurulni fogok. Csak sajnos nem gondoltam rá elég erősen, mert kellett ott még mit dolgozni a felfeléken. De ami a legnagyobb átverés volt: már beértem La Spézia városába, amikor is elkezdtem ismét felfelé menni. Hát ez nem igaz – mondom – ennek az lesz a vége, hogy bár a tenger partján fogok állni, de egy 10 emeletnyi szakadék választ majd el tőle. De aztán szerencsére szépen legurultam a tengerpartra, ahol egy hatalmas kikötő, sétálóutca és fesztivál fogadott. Na itt se nem úszhatok, se nem alhatok. Menjük hát tovább.

Lérici irányába indultam el, reménykedve, hogy találok egy jó helyet. De ahhoz még egyet kellett másznom, de végülis megérte, mert egy szabadstrandra gurultam be. Este nyolc lévén már nagyon kevesen voltak. Nagy nehezen áttoltam a homokon a bringámat, viszonylag biztonságba helyeztem, majd csobbantam egyet. Éljen! Mióta vártam már erre! És itt lubickolok a tengerben! Rengeteg élménnyel gazdagodhatok meg ezen a túrán, és még csak a elénél sem vagyok!

Bízva abban, hogy a nem messze lévő fesztivál „felszívja” az emberek nagy részét, nyugodtabban alhatok. Még egy utolsót csobbanok a tengerben, majd amikor zuhanyozni akarok látom, hogy nem csak ugy van az: 20 cent. Pont ekkor jött az „úszómester” üríteni a perselyt, s látta tanácstalanságomat. Mutogatott hogy menjek csak zuhanyozni, majd beledobott egy 20-ast. Na ez igazán szép gesztus volt tőle már csak azért is, mert amikor közeledett, azt hittem, el fog zavarni.

Órákig csak ültem a parton, figyeltem az életet – mert azért az még javában zajlott. Éjfél környékén aztán megpróbálkoztam az alvással, bár nehezen ment, és inkább ilyen éber-alvásnak nevezném.

Számokban: 120,30 km – 7h26’  a nyeregben – 16,18 km/h átlag – 60 max


36. nap; 2011. 06. 18. Szombat

 

La Spézia – Lucca

Kora reggel felébresztett a hideg szél. Teljesen beborult – ezt nem hiszem el, egész nap lubickolhatnék, erre fel szörnyű idő van. Tengerparti éjszakázásom után a tenger partján indultam Pisa irányába. És ezzel be is léptem Toscana-ba. De még mielőtt ez megtörtént volna, egy „zsákfaluban” kötöttem ki. Kicsit benéztem a térképet, és nem vettem észre, hogy a faluba csak befelé vezet út. Természetesen mászni kellett, így a kora reggeli indulásom már mit sem ért. A környéken van az úgynevezett „cinque terre” (csinkve terre – öt falu) amit sajnos nem ejtettem útba, de azt úgyis csak gyalog lehet körbejárni – itt valóbanegy szakadék van a tenger és a faluk közt.

Egész nap hatalmas szél van – természetesen szembe – és ugyebár a homokos part miatt csak úgy fújja a finom homokot a szemembe. Délutánra aztán végülis eltűnnek a felhők, fel is melegszik, de a szél ugyanúgy megmarad – csak éppen forró. Megpróbálkozom egy szabad stranddal, de elzavarnak, merthogy a kerékpárt nem vihetem be, kint kellene hagynom a megőrzőbe. „Ember, nézz rám, szerinted én kint hagyom ezt a biciglit?! Csak megmártózom és itt sem vagyok!” Nem igazán érdekli az emberünket, hogy ha kint hagyom a lovamat búcsút mondhatok neki. Olaszország ismét nagyott lépett vissza képzeletbeli listámon, pedig nem vagyok én olyan szigorú ám. A mártózás így kimarad.

A parton egyébként egymást érik a városok. Illetve hát a strandok. Többnyire magánkézben lévők. Egy-két helyen vannak köztük szabad strandok – „Spiaggia Pubblica vagy Spiaggia Libera”. A toszkán Riviérán kerekezek most tulajdonképpen.

Pisa-ba beérve a hatalmas forgalommal küzködve viszonylag könnyen megtalálom a központot („Campo dei Miracoli” – csodák tere), ahol RENGETER turista van. Mindenki úgy fotózkodik hogy tartja a tornyot, hogy ne dőlljön el. A torony helyzete 5,2 méterrel tér el a függőlegestől. 1173-ban kezdték építeni, s amikor elérték a torony 1/3-át a bizonytalan és homokos talaj miatt dőlni kezdett. Ezt eltérő magasságú oszlopokkal próbálták ellensúlyozni. A torony 1350-re készült el, de azóta is folyamatosan dől. Bár pár éve ólomsúlyok alkalmazásával elég stabillá tették ahhoz, hogy látogatható legyen.

Pisában a ferde tornyon kívül más látnivaló is akad, de a közelben lévő Firenze felszippantja a turistáka, akik csak pár órát töltenek a városban.A botanikus kertre voltam kíváncsi (hja, mivel a belépés ingyenes), de zárva volt.

Pisa után Lucca volt az uticél. Sok toszkán várostól eltérően, annak ellenére, hogy rengeteg műelék: reneszánsz palota és román stílusú templom található a városban, aktívan jelen van a XXI. században. Hamar rájöttek, hogy a fejlődést, modernizálást pozitívan kell felfogni. De az óvárosból kitiltották az autókat, így igazán nyugodt körülmények között lehet nézelődni. Ottlétemkor épp piac volt, de MINDENÜTT. Főként régiségeket, „műkincseket”, meg mindenféle szépségeket (meg kacatokat) kínáltak.

Lucca után egy elhagyatottnak gondolt olivakertbe érkeztem (ki is volt írva, hogy ladó), gondoltam jó lesz ez nekem. Fáradt is voltam, főként a nagy meleg miatt, hát letáboroztam a domb tetejére, ahol egy kicsit takarva voltam a környékbeli házaktól. De megjött a gazda metszeni. Na most vagy nem vett észre, vagy csak nem akart (mert) odajönni, de nem zavart el. Alig vártam, hogy befejezze és odébbálhassak, mert már nem volt szimpatikus hely. Sok volt a hangya, meg mindenféle rovar. Amíg az „öreg” dolgozott, én olvasgattam, még talán aludtam is egyet. Aztán órák múlva végre fogta magát és elhajtott... s ekkor én is.

Számokban: 102,30 km – 7h22’  a nyeregben – 13,88 km/h átlag – 46,24 max


37. nap; 2011. 06. 19. Vasárnap

 

Lucca – Prato

Lucca, Pistóia, Prato – mindhárom észak-toszkán kisváros központja fallal van körülvéve. Ezek közül Prato, ami igazán eliparosodott, emiatt szerintem sok turisata hajlamos is arra, hogy ezt a várost kihagyja. Miután átküzködi magát az ember a városperemen lévő iparnegyedeken (ahol természetesen már érezhető Firenze közelsége), csodás kis városköpont tárul elé.

Szerencsémre végig hátszelem van, ezért meglehetősen gyorsan tudok haladni, így több időm jut a városrokra. Késő délután Prato bevásárlónegede melletti parkban találok egy viszonylag jónak tűnő szálláslehetőséget. Ez a nap ugyan olyan gyorsan elszállt, mint eme bejegyzés is...

Számokban: 84,75 km – 5h57’  a nyeregben – 14,23 km/h átlag – 60,48 max


(0 szavazat)Értékeld ezt a blogbejegyzést!2011. 07. 19. 12:22

Címkék:Hozzászólások...
Neved:

E-mail címed:

Hozzászólás címe:

Hozzászólásod:

Alulírott, az alábbi checkbox pipálásával - az Általános Adatvédelmi Rendelet (GDPR) 6. cikk (1) bekezdés a) pontja, továbbá a 7. cikk rendelkezése alapján - hozzájárulok, hogy az adatkezelő a most megadott személyes adataimat a GDPR, továbbá a saját adatkezelési tájékoztatójának feltételei szerint kezelje. Tudomásul veszem, hogy a GDPR 7. cikk (3) bekezdése szerint a hozzájárulásomat bármikor visszavonhatom, akár egy kattintással. Adatkezelési tájékoztató

 

 

Túrabolt eladó
Túrabolt logo
Figyelünk
Rád

Hívj és segítek!

Ádám vagyok és minden kérdésedre válaszolok. Hívj és tedd fel nekem a kérdéseidet a

+3630-929-0596

telefonszámon, hétköznap 12.00 - 18.00-ig.

English speaking operator call: +36 30 929 0596


Házhoz visszük!

Gyorsan és alacsony áron, vagy akár ingyen is kiszállítjuk a nálunk vásárolt túrafelszereléseket az ország bármelyik pontjára...

Házhozszállítás


 

Válassz kedvezményt!

5-10%-os kupont adunk 50.000 és 100.000 Ft feletti rendelésnél, amelyet a következő vásárlásod alkalmával használhatsz fel...

Túrabolt kedvezmény kupon

-50% alatt is találsz nálunk túrafelszereléseket és túraruhákat, érdemes megnézned mi az, amit most nem szabad nálunk hagynod...

Akciós termékek

Viszonteladói kedvezmények várnak Rád, ha Five Ten,  Kohla, vagy Zamberlan termékeket szeretnél árusítani...

Viszonteladói kedvezmények


Kiváló Garancia!

Amellett, hogy Ádám segítségét minden esetben kikérheted a megfelelő túrafelszerelés, vagy túraruha kiválasztásához, ha mégsem lenne megfelelő az általad választott termék, akkor webáruházas vásárlás esetén azt 14-napig visszaküldheted és mi becseréljük, vagy visszafizetjük annak árát.

Garancia


Lájk ajándék...

Csapj le minden héten a facebook-on közzétett, fillérekért elvesztegetett túrafelszereléseinkre és túra kiegészítőinkre.
Lájkolj most!

 

Üzenőfal


Túrabolt ElejéreTúrabolt VisszaTúrabolt KövetkezőTúrabolt Végére

Szia Dani! Hamarosan érkezik a Pinguin Sport 1 L kulacsokból. Üdv, Attila
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy Pinguin kulacsokból vártok e újabb készletet.
Akár a meglévő 1 literese Sport a többi színben, vagy más típusokat.
Előre is köszönöm!
Dani
Kedves Sándor! Igen, utánvéttel készpénzes és kártyás fizetéssel is lehet túrabotot rendelni. Üdvözlettel, Baráth Attila
Tisztelt Túrabolt! Lehet-e túrabotot utánvéttel készpénzzel fizetni?Üdv. Fekete Sándor

Üdvözlöm! Kérem, küldjön e-mailt és utánanézünk. Üdvözlettel, Baráth Attila
Tisztelt Cím!
Érdeklődnék, hogy Sevylor Pointer K2 kajakhoz oldalsó légkamrát be tudnak-e szerzni?
Ha igen mennyiért?
Szia Gergő! Azoknál a modelleknél, ahol nincs méretválasztás, a leírásban adjuk meg az elérhető méreteket és ezeknél a megjegyzésbe kérjük a választott méretet. Webes rendeléskor mindenkivel beszélünk telefonon is, akkor is tudtok választani, változtatni. Üdv, Attila
Sziasztok,
Weboldalon miért nincs feltüntetve, melyik cipő milyen méretben van? Miért csak a pénztár gomb után kell megadni a megjegyzésként?

üdv,
Gergő
Kedves Péter! Sajnos, Polartec Power Dry anyagú aláöltözetünk most nincs. Egyéb szintetikus és merinógyapjú aláöltözeteink vannak. Üdvözlettel, Baráth Attila
Érdeklődöm, hogy férfi aláöltözet Polartec Power Dry anyagból kapható-e Önöknél.

Köszönöm.
Üdvözlettel:

Láng Péter

Túrabolt ElejéreTúrabolt VisszaTúrabolt KövetkezőTúrabolt Végére


Hírlevél


Hírek, akciók, újdonságok
Aktuális ajánlatok, tippek, tanácsok.

... extra akciók hírlevélolvasóinknak ...

Mindez és sok más téma is olvasható a hírlevelekben...


Hozzászólások 

Á.sz.f.
Adatkezelési tájékoztató

Bakancs, hálózsák, sátor, hátizsák és a túrázás egyéb kellékei egy helyen...

TÚRABOLT és WEBSHOP

Trexpert Túrabolt Budapesten:
1134 Budapest, Rózsafa u. 9. (A Dózsa György úti metróállomás mögött)

 

Trexpert Túrabolt

Webáruház készítés

Webáruház készítés:

 Webáruház készítés

  |  Marketing

  |  Téma: Ötödik hét - Túrabolt